Gemeenten & Steden

outdoor fitnesspark in gemeente of stad

De perfecte uitbreiding binnen het standaard aanbod.

Outdoor fitnessparken zijn de perfecte uitbreiding van het standaard aanbod aan sportmogelijkheden binnen een gemeente of stad. Ze brengen de inwoners samen en zorgen voor een variëteit qua omgeving voor de sporters.

Het ruime aanbod aan toestellen voldoet aan de diversiteit van elke gemeente of stad, waardoor elke inwoner op eigen niveau kan bewegen. 

gezondheid voordeel outdoor fitness

Gezondheid

Een outdoor fitnesspark zet iedereen in beweging, van jong tot oud. Sporten in het groen zorgt voor een betere weerstand, minder fijn stof in de longen en een dosis vitamine D.

sociale interactie voordeel outdoor fitness

Sociale stimulatie

Inwoners van verschillende leeftijden en buurten die anders niet met elkaar in contact komen, leren elkaar kennen tijdens het sporten. Dat zorgt voor meer onderlinge contacten. 

brede inzetbaarheid outdoor fitness

 Brede inzetbaarheid

Outdoor fitness toestellen kunnen worden ingezet binnen het kader van kinesitherapie bij ouderen, krachttraining bij sporters of turnles bij scholen.

aanbod op maat van outdoor fitness toestellen

Aanbod op maat

Het ruime aanbod aan toestellen is geschikt voor diverse doelgroepen en voldoet aan de diversiteit binnen uw gemeente of stad. Iedereen sport zo op zijn eigen niveau.

veiligheid van de outdoor fitness toestellen

Veiligheid

Alle outdoor toestellen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en zijn TÜV gekeurd. Daarnaast zijn ze weersbestendig en onderhouds- en gebruiksvriendelijk. 

verhuur van outdoor fitness toestellen

 Verhuur

Het is mogelijk om bepaalde toestellen voor een korte periode te huren. Zo kunnen de inwoners kennismaken met de toestellen en ze al een keer uittesten.