OUTDOOR FITNESS
& STREET WORKOUT

Fitnesstoestellen voor intensief buitengebruik

Over OFS

wie zijn we?

OFS calisthenics park

Hoe het begon...

Outdoor Fitness Systems werd opgestart in 2010 met een standaard outdoor fitness gamma van 10 toestellen. De eerste jaren richtten we ons vooral op campings en de verhuur van onze toestellen. De toestellen werden door eigen mensen geplaatst en onderhouden. Op basis van feedback van specialisten en samenwerkingen met klanten werd het assortiment verder uitgebreid en zochten we een goede partner voor de plaatsing van de toestellen. 

Vandaag

Vandaag is OFS dé specialist in outdoor fitnesstoestellen en streetworkout. We beschikken over een uitgebreid assortiment van meer dan 100 toestellen die geschikt zijn voor verschillende doelgroepen. Ons doel is om de fysieke conditie van iedereen te verbeteren: op openbare pleinen, bij woon- en zorginstellingen, in scholen, op vakantiedomeinen, bij bedrijven,...

Waarom OFS?

Maatwerk

Maatwerk

Een oplossing op maat nodig? We denken met u mee en bouwen een outdoor fitness park dat 100% tegemoet komt aan uw noden.

Verhuurdienst

Verhuurdienst

Wilt u de toestellen eerst eens uitproberen of tijdelijk gebruik maken van ons aanbod voor een evenement? Bekijk dan onze verhuurpagina

Snelle levering

Korte leveringstermijn

Dankzij ons eigen magazijn met constante voorraad kunnen we een zeer korte leveringstermijn garanderen na uw bestelling.

Marktleider

Marktleider

OFS is dé expert in outdoor fitness toestellen en street workout in België. We blijven dan ook steeds op zoek naar nieuwigheden. 

Veiligheidsgarantie

Veiligheidsgarantie

Al onze toestellen zijn gecertificeerd en voldoen aan de meest hoogwaardige veiligheidsnormen. Dat vertaalt zich in een garantie van 10 jaar.

Alles onder 1 dak

Alles onder één dak

U kan voor al uw vragen terecht bij één aanspreekpunt. Bovendien maken we gebruik van onze eigen onderhouds- en plaatsingsdienst.

Wilt u meer informatie over onze toestellen?