Beurzen

Expo gent - stand 1110

Health & Care 

NIEUWE DATUM 2 & 3 & 4 december 2020

Op  21 & 22 & 23 april zijn wij aanwezig als exposant op Health & Care te Gent. 

De zorgsector evolueert razendsnel. Snelheid en efficiëntie zijn cruciaal en worden gedreven door technologie. Meer en meer wordt daarbij digitaal en online gewerkt. Maar blijft zorg niet essentieel een humane onderneming? Staat of valt die niet met de mensen die zorg verstrekken en diegenen die hen daartoe de nodige instrumenten en diensten leveren? 

 

HEALTH&CARE is hét platform voor de zorgsector die de 3 belangrijkste actoren samenbrengt: zorgindustrie, zorgmedewerkers en de overheid. Van verpleegkundige, beslissingsnemer tot beleidsmaker, HEALTH&CARE is het kennisplatform en ontmoetingscentrum vooriedereen die deel uitmaakt van de zorgindustrie.

Expo houten - stand 2.3.14

Vakbeurs Sportaccommodaties

Op 5 maart zijn wij als exposant aanwezig bij de negende editie van Vakbeurs Sportaccommodaties in Expo Houten. Wij nodigen u graag uit in onze stand (2.3.14) om onze nieuwste producten en diensten te leren kennen. 

Tijdens de beurs komen alle Nederlandse sportverenigingen, marktpartijen en overheden samen. Het evenement is hét moment om innovaties te ontdekken op de beursvloer en uw kennis te verbreden tijdens de lezingen. 

Wex - marche-en-famenne stand 4c11

Le salon des Mandataires

Op 13 & 14 februari zijn wij aanwezig als exposant op le salon des Mandataires in Marche-en-Famenne. Je kan ons vinden op stand 4c11.

Gratis inkom met uitnodiging. Zonder uitnodiging €6 inkom (reserveer je kaarten via http://www.municipalia.be/infos-pratiques-1).

Brussels Expo - stand 3.68

Vakbeurs openbare ruimte

Op 6 februari zijn wij als exposant aanwezig bij Vakbeurs Openbare Ruimte in Brussels Expo. Je kan ons vinden op stand 3.68.

De beurs biedt een ideaal moment om innovaties te ontdekken, kennis op te doen en met de hele markt te netwerken. 
Ontdek een allesomvattend aanbod in producten en diensten en laat u inspireren door het uitgebreid lezingenprogramma.

Verkrijg gratis uw toegangskaart op: https://www.openbareruimte.be/